Втори важен човек, помогнал на Спартак (Варна) да се завърне в елита, напуска клуба в рамките на няколко дни. След като в четвъртък оставката на треньора Васил Петров беше приета, сега стана ясно, че от новака в efbet Лигата си тръгва и техническият директор Цветан Иванов. Той вече е депозирал оставката си в офисите на „соколите“. Причините за решението му са лични.

Вчера Спартак (Варна) се похвали с началото на работата на осветлението на клубния стадион, а това гарантира, че тимът ще може да играе на него домакинските си мачове и в тъмната част на денонощието.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

“Наистина напускам Спартак (Варна) след три години на позицията технически директор, като в последните шест месеца изпълнявах и длъжността изпълнителен директор. Причините за моето напускане са лични и не искам да ги коментирам. Изпълних поставената цел пред мен, а именно стадион “Спартак” да получи лиценз за efbet Лига и да има осветление в поставените от БФС срокове. Към момента Спартак (Варна) има един от най-модерните стадиони в България. Тренировъчната база на комплекс “Локомотив" е изцяло обновена, което е най-голямата радост за децата от академията на Спартак. Благодаря на ръководството в лицето на Павлин Николов и „Интерком Груп“. Радвам се, че бях част от отбора на моето сърце. Винаги Верни!”, заяви Иванов пред „Спортал“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК