Лобното място на легендите Георги Аспарухов и Никола Котков за пореден път беше осквернено. Паметникът при проходя Витиня отново пострада от вандалска проява. Най-вероятно става дума за запалянковци на ЦСКА, тъй като от разпространените снимки се виждат надписи "CSKA" и "ЦСКА".

Портретът на Гунди, който бе изрисуват през 2010 година от привърженици на "Левски", отново е залят с боя - зелен цвят. Това се случи и преди година, но сега щетите са далеч по-големи.

Вандалската проява вбеси Националният клуб на привържениците на "Левски", които съобщиха за случилото се на лобното място на Гунди и Котков, разпространявайки снимки.

"Сините" гневно атакуваха "армейците":

"Докато ние, привържениците на "Левски" почитаме своята история и легенди, жалките бедни души едва събират 2,88 лева за кофичка боя и с пълното си съзнание оскверняват паметта на най-великия футболист в историята на България. Те не са по-различни от тези, които оскверниха паметника на Апостола!

Те не уважават страната! Те мърсят, рушат и поругават паметта на велики личности! Това са те - четирибуквие, което буди само и единствено съжаление в нас."