В Левски продължават да "капят като круши". Централният защитник Ребин Сулака е поредният футболист от защитата на "сините", който е с контузия. Вчера иракският национал не тренира. Днес той ще се подложи на пълни изследвания, които да покажат дали ще може да вземе участие в гостуването на Ботев (Враца). Двубоят е на стадион "Христо Ботев" в събота, 13 март, от 16:30 часа, пише „Тема Спорт“.

Сулака бе привлечен на "Герена" след Нова година. Той пристигна като свободен агент, след като не се разбра с Арда (Кърджали) за удължаване на контракта. Ребин се обвърза с Левски само до края на кампанията. Той си извоюва титулярно място по време на контролите в подготовката. Започна стабилно и пролетния полусезон. До момента 28-годишният бранител е участвал в 4 шампионатни двубоя и в 1 за Купата на България. В тях Левски няма загуба - 1 победа и 3 ремита в първенството, както и 1 успех в другия турнир.

През уикенда оабче Ребин се представи много слабо в домакинството на Ботев (Пловдив). При първия гол на "жълто-черните" той не изчисти топката и позволи на Маркиньос да му я отнеме, след което да асистира на Атанас Илиев. След мача иракчанинът бе критикуван от треньора Славиша Стоянович, който не бе доволен и от партньора на Сулака в центъра на защитата - испанеца Начо Монсалве.

Травми в Левски лекуват още трима крайни бранители - Драган Михайлович, Патрик-Габриел Галчев и Файсал Рерас. На "Герена" се надяват първите двама да бъдат готови за визитата на Ботев (Враца). Освен защитата, Стоянович ще трябва да прекроява и халфовата линия за неделя. Причината е, че капитанът Мартин Райнов е наказан.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството