„Стойчо Младенов тероризира футболисти, не им позволява да тренират. Антонио Нилсон и Тенгариня са подали оплакване срещу треньора в португалското посолство за тормоз...". Това са част от обвиненията на испанския мениджър фантом Франсиско Морено към Младенов в последните дни.

“Никога не сме имали проблеми с Младенов. В португалското посолство сме били единствено, за да си вадим работни визи. Не сме подавали оплаквания! България ни харесва. Този човек Франсиско Морено беше посредник по сделката, но не е наш мениджър и е недопустимо да говори от наше име.", коментираха играчите пред “Труд”.

„След отпадането от „Мура" бях изваден от отбора и след това отидох да попитам Младенов какво се случва - обясни Нилсон, който бе титуляр в първите 4 мача на ЦСКА. - Тогава е единственият път, когато звъннах на Морено, защото беше посредникът. Но Младенов ме увери, че се връщам в отбора и разчита на мен. Имам качества да помогна на ЦСКА. Повтарям - треньорът се държи много добре с мен и с другите играчи. Имам затруднения с получаването на заплатата, но това не се отнася само за мен. Ситуацията в ЦСКА ми се отразява психически негативно, но нямам конфликт с Младенов"

„Не е имало нито един случай, в който не ми е позволено да тренирам или да съм бил наказван - каза халфът Тангариня, който бе сред 12-те некартотекирани. - В момента дори нямам мениджър. Допреди месец ме представляваше една италианска фирма, а с Морено говорих само преди подписването на договора ми, защото беше посредник при трансфера в ЦСКА. Отношенията ми с Младенов са точни и професионални."