ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бразилският Бруске постави ултиматум на ЦСКА заради Маурисио Гарсес. „Армейците“ имат срок до 15 юни, за да решат дали ще откупят правата на 26-годишния флангови футболист.

Бразилското ляво крило играе за „червените“ под наем от Бруске, след като беше привлечен в началото на 2022 г. Договорът за преотстъпване изтича на 30 юни, а две седмици преди това ЦСКА трябва да реши дали ще се възползва от клаузата за откупуване, която е в размер на 650 000 долара. Самият Гарсес има договор с Бруске до средата на 2026 г.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Ние чакаме решението на ЦСКА. Голяма част от феновете на Бруске знае, че имаме нужда от пари, за да попълним бюджета си. За нас това е изключително важен момент“, заяви спортният директор на бразилския клуб Андре Резини.

Дори ЦСКА да се възползва от правото да плати 650 000 долара за Маурисио Гарсес, Бруске ще запази 40% от правата на лявото крило. От началото на сезона бразилецът е един от най-резултатните играчи на „армейците“. В 39 мача във всички турнири той е вкарал 12 попадения и има четири асистенции.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!