Ботев (Враца) потвърди за привличането на Андриан Краев. БЛИЦ СПОРТ съобщи вчера, че братът на Божидар Краев е напуснал школата на Левски и отново ще носи екипа на родния си клуб, който е сред поканените за участие във Втора лига ("Б" група).

"Продължава активното привличане на кадри от Враца обратно в "зелените" редици. След новината, че Ботев ще има отбор в Елитната група до 19 години, ръководството започна активна работа по връщането на най-големите таланти от града, подвизаващи се в чужди школи. Андриан Краев стана петото момче, което избра да облече отново екипа на родния си клуб, а преди него това сториха Грег Мицов, Йордан Йорданов, Цветослав Ненков и Николай Михайлов", информираха от втородивизионния Ботев (Враца).

"Политиката за налагане на млади местни играчи беше заявена като приоритет както от председателя на УС и кмет на Враца, г-н Калин Каменов така и от старши треньора на мъжкия отбор Бойко Величков, а достойно представяне в елитната юношеска група е също толкова важно в дългосрочен план за футбола в града, колкото и резултатите на мъжете в "Б" група. По този начин, към края на кампанията на ръководството, единствените двама юноши на Ботев в професионалния футбол, подвизаващи се далеч от родния клуб, останаха Божидар Краев и Стивън Петков", добавиха врачани.