Новината на БЛИЦ, че Николай Ишков ще влезе в новата управа на ЦСКА, както и че участва на преговорите с Томов, беше потвърдена от самия бивш президент на Спартак (Вн). На 5 декември БЛИЦ първи написа, че Ишков е спряган за член на УС на “червените”. Той даде интервю за “Гонг”, в което призна, че присъства на всички разговори между евентуалния купувач „Титан Интернешънъл холдинг” и Александър Томов.  Според Ишков намеренията на компанията са много сериозни и сделката може да бъде осъществена до края на годината. Футболният деятел поясни, че фирмата няма никакви намерения да купува “Кремиковци” и нейният интерес е само и единствено към футболния клуб ЦСКА.

Какво всъщност сподели Ишков:
Единственото, което мога да кажа е, че заедно с хората от „Титан Интернешънъл холдинг”присъствам на всички разговори с Александър Томов относно купуване на мажоритарния дял акции на ЦСКА, които са собственост на Прамод Митал и на които пълномощник е той. На 9 декември дадохме писмо с намеренията ни с конкретни точки, за да можем да започнем в по-широка фаза нашите преговори. Една от точките е да се стартира одит на компанията ЦСКА, за да се види какво е състоянието на клуба в момента и това да оформи крайната цена, ако всичко върви можем да подпишем предварителен договор и до края на годината.
За да можем да разберем, дали Митал има интерес в 17.30 часа тази вечер имаме среща с Томов, така че само можем да гадаем засега.
Аз не искам да правя кратка история на компанията, всеки може да види в интернет, това е една широка компания. Мога само да кажа, че е прекалено сериозна и намеренията са прекалено сериозни.
Трима души водим преговори с господин Томов – Димитър Борисов, Иво Иванов и аз като член на компанията.
Не крием, че имаме международни участия в структурите, които притежава „Титан”, но това са неща, които допълнително ще се изясняват, но няма смисъл да коментираме, тъй като няма сделка. Имахме информация, че ЦСКА търси продажба, мислехме много и анализирахме и в края на ноември решихме да опитаме, ако всичко отговаря на реални стойности. Евентуалното бъдеще на Томов не сме го дискутирали, нормално е новите собственици да си мислят върху тотално различен курс на поведение и за свои хора за бъдещето на клуба. Възможно е сделката да се случи до Коледа”.