ЦСКА замина за Уелс за реванша от Лига Европа срещу ТНС. Двубоят е в четвъртък от 21,35 часа в Рексъм, а в първия мач “червените” надделяха с 3:0.

Делегацията на “червените” пое без новия треньор Гьоре Йовановски, за което БЛИЦ ви съобщи още вчера. Македонецът продължава да е без виза и остана в София. Спортният директор Емил Костадинов заяви, че има минимален шанс наставникът да се сдобие с нужния документ и в последния момент да тръгне към Уелс.

“Гьоре Йовановски вече е записан като треньор на ЦСКА, но има проблем с визата. Нямаше време, не знам защо за една седмица не успяхме да получим виза за него и за помощник треньора. Минимални са шансовете му да пътува за Уелс”, каза Емо Костадинов.

Изпълняващият длъжността старши треньор на ЦСКА Сашо Борисов замина с отбора. На Летище София той не пожела да коментира ситуацията около треньорския пост и кой ще води мача срещу утрешния съперник. Появи се информация, че наставления ще дава Милен Радуканов, от което Борисов бил недоволен.

“Не искам да коментирам тези въпроси. Вчера в един сайт се появи информация и мои думи, които никога не съм казвал. Дълбоко ви уважавам, но ме вкарахте в страхотна интрига”, каза треньорът пред чакащите го журналисти. “От турнирен двубой всичко може да се очаква. Видяхте снощи Шампионската лига. Не трябва да има отпускане в турнирни мачове”, завърши наставникът, който тази вечер ще даде официалната си пресконференция преди мача с уелсците./БЛИЦ