Съдийската комисия към Българския футболен съюз ще бъде без шеф до началото на плейофите в родния шампионат. Това беше обявено след първото заседание на новия Изпълком на БФС. Борислав Михайлов и компания потвърдиха новината на БЛИЦ, че все още не е ясно кой ще замени Петър Петров на най-горещия стол в българския футбол.

Както е известно, Петров подаде оставка на 7 март, а тя бе приета от президента на БФС Борислав Михайлов. В момента определянето на нарядите за мачовете в Първа и Втора лига става от тричленна комисия.

Редовният сезон в Първа лига приключва този уикенд, с изиграване на двубоите от 26-ия кръг. Плейофната фаза стартират в края на март.

"Не са обсъждани имена. За последния кръг от редовния сезон нарядите ще бъдат правени от Кольо Данев, Костадин Стоичков и Йордан Гулев. Преди старта на плейофите има пауза за контролите на националните отбори. През този период президентът ще обяви своето предложение за нов председател на съдийската комисия, на останалите членове на Изпълкома", каза след заседанието на Изпълкома Павел Колев.