ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ръководството на втородивизионния футболен клуб Крумовград потвърди назначаването на Велислав Вуцов за старши треньор на отбора и той изведе тима за първо занимание. БЛИЦ първи съобщи, че 55-годишният специалист се завръща в българския футбол.

Вуцов заменя на поста Диамантис Вавалис. В новия треньорски щаб, който бе представен днес, влизат още Мирослав Косев и Иван Танчовски като асистенти на 55-годишния специалист. Илиян Василев запазва поста си като треньор на вратарите.

От клуба си тръгва и изпълнителния директор Стефан Генов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Днес с клуба поради лични причини се разделиха старши треньора Диамантис Вавалис, помощник-треньора Михаил Ролев и изпълнителния директор на клуба Стефан Генов. Ръководството на клуба изказва своята искрена благодарност за всеотдайната работа и постигнатите успехи до момента, като пожелава успех и на тримата. Новият старши треньор на отбора е Велислав Вуцов", съобщиха от клуба.

Вуцов за последно работи като старши треньор на Царско село от май до юни 2018 година. В треньорската си кариера той е водил още Левски, Славия, Ботев Пловдив, Черно море, Спартак Варна, Спартак Плевен, Янтра, Калиакра Каварна и Марек Дупница. 

Новакът във Втора футболна лига Крумовград заема петото място след 11-ия кръг в първенството с актив от 18 точки, като изостава само на 2 точки зад лидерите Спартак Плевен и Етър.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК