УЕФА обяви нарядите за мачовете от евротурнирите, които ще се играят през тази седмица. От техните резултати зависи и съдбата на българските представители.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Реваншът от втория квалификационен кръг от Шампионската лига между Лудогорец и Мура (0:0 в първия мач) е поверен на 39-годишния италианец Марко ди Бело.

Служителят в кредитна институция е международен съдия от 2018 г. Опитът му в евротурнирите е скромен и се изразява в шест мача. Най-престижният от тях е от групите на Лига Европа между Трабзонспор и Базел (2:2) през 2019 г.

39-годишният Марсел Бирсан от Румъния ще ръководи реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между латвийския Лиепая и ЦСКА. В София срещата приключи 0:0. Интересното е, че той вече е ръководил мач между латвийски и български тим. Това е европейската младежка квалификация между Латвия и България (0:0) на 15 октомври 2019 г.

43-годишният италианец Даниеле Довери ще свири мача между Апоел Беер Шева и Арда. Както е известно, българският тим записа домакинска загуба с 0:2 в първия двубой през миналата седмица.

Англичанинът Андрю Медли получи наряд за срещата между чешкия Словачко и Локомотив (Пловдив). „Смърфовете“ спечелиха с 1:0 първия мач. Няма данни 37-годишният британец да е свирил други срещи от евротурнирите и вероятно двубоят между Словачко и Локо (Пловдив) ще бъде негов дебют.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа