Бившият селекционер на националния отбор Любослав Пенев може скоро да се завърне на треньорския пост в efbet Лигата. Той е вариант, който е обмислян от ръководството на Берое, който не се представя убедително от началото на шампионата. В момента Ел Голеадор е без работа, след като в началото на сезона беше освободен от ЦСКА. Друга опция пред 55-годишния специалист е Царско село, където също се наблюдава криза в представянето.

Дните на Петър Колев начело на Берое изглеждат преброени. От началото на сезона заралии имат 4 победи и 4 загуби след осем мача, което рязко контрастира с потенциала и амбициите на тима. Последното поражение с 1:2 от Ботев (Пловдив) сериозно разгневи привържениците, които заляха с гневни коментари официалната страница на старозагорци във „Фейсбук“.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„15 часа и повече изминаха след мача, а Колев още ли е треньор? Ръководството защо мълчи? Явно Колев ви е по-свиден от шепата верни фенове“, „Никаква реакция на ръководството за серията слаби мачове. Това е меко казано - несериозно“, „В понеделник – оставка. Няма понятие от футбол това момче“, „Не Грудев, а Колев трябваше да си ходи“, „Колев, това е Берое, а не училище за некадърни треньори“, „Петьо, Петьо... Скоро не е имало треньор, който от ден първи да е нежелан“, са част от коментарите на привържениците.

По време на паузата за националните отбори спортният директор Валентин Грудев подаде оставка, а поста му зае Ивко Ганчев. Нещата обаче не се промениха кой знае колко.

И в края на миналия сезон играта на заралии бе под всякаква критика под ръководството на Петър Колев. Отборът завърши 6-и, като участието му в първата шестица бе само присъствено, без нищо запомнящо се. Тогава обаче шефовете на Берое му гласуваха доверие и не потърсиха друг наставник. Те му дадоха време да разгърне потенциала си.

Сега обаче нещата изглеждат доста по-различно и нищо чудно да се стигне до негова смяна. Колев пое „зелено-белите“ през пролетта, заемайки мястото на Димитър Димитров-Херо, който бе освободен.

Efbet Лига - сезон 2021/2022