Поредни приказки за смяна на властта в ЦСКА вървят с пълна сила. Синът на Гриша Ганчев - Данаил, е обявил, че поема управлението на клуба в свои ръце. Това е станало по време на срещата с феновете във Велико Търново в петък. Истината обаче е позната до болка - привидно Дани дърпа конците, върши цялата оперативна работа, но е реално зад кадър действа баща му. Той избира треньорите, той прави голяма част от селекцията и най-важното - той дава парите.

Това не е първият случай, когато се обявява, че Ганчев-младши така да се каже взима властта. За подобна "промяна" е писано поне няколко пъти.  

„Поемам управлението в свои ръце. Това е основната причина за нашата обиколка из страната. Осъзнаваме, че в последните години допуснахме много грешки, за които се извиняваме. Една от най-големите беше, че занемарихме комуникацията с феновете. Затова и сега сме тук, за да започне тя постепенно да се възстановява“, заявил Ганчев пред запалянковците.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Клубът ще има нова политика, като първите стъпки бяха направени през последните седмици“, допълнил новият силен човек на „Армията“.

В четвъртък и петък Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов се срещнаха с фенове на ЦСКА в Панагюрище и Велико Търново. В старата столица Филипов е потвърдил, че в клуба предстоят промени.

В петък БЛИЦ първи писа, че на срещата в Панагюрище Дани Ганчев и разкрил пред феновете, че е имал сериозен разговор с баща си преди около 20 дни. Той е бил категоричен, че през последните две години ЦСКА е бил аматьорски подреден клуб от гледна точка на структурата.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022