ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Българският шампион Лудогорец проявява интерес към футболист с изключително любопитна визитка. Според медиите в Бразилия, „орлите“ са набелязали атакуващия полузащитник Луан Виейра от Коринтианс.

29-годишният футболист в момента води преговори да прекрати договора си с клуба, който е до края на настоящата година. Има обаче разминавания за начина, по който това да стане. Заради това Коринтианс обмисля възможността да преотстъпи полузащитника, а един от вариантите е именно Лудогорец, който е изявил желание да привлече играча.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

През втората половина на 2022 г. Луан Виейра също игра под наем и носеше екипа на Гремио. През кариерата си е играл още за Танаби и Катандувензе.

Халфът има изключително любопитна визитка. През 2016 г. става олимпийски шампион с Бразилия, а на следващата година изиграва два мача за мъжкия представителен тим на родината си. Тогава се говори, че Ливърпул проявява интерес към качествата на Луан. Атлетико (Мадрид) дори прави оферта от 20 милиона евро, която е отхвърлена.

На клубно ниво е печелил най-престижния клубен турнир в Южна Америка – Копа Либертадорес. Това стана през 2017 г. като играч на Гремио. Година по-късно, със същия клуб, взима и Рекопа Судеамерикана – Суперкупата на Южна Америка.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК