Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла е решен да върне част от миналите времена на стадион "Българска армия". Бившият защитник възнамерява да превърне административната част над ресторанта в хотелска. Идеята е там да отсядат част от юношите, които тренират в най-титулувания български клуб, но не живеят в столицата.

В момента в тази част на сградата се помещават кабинетите на шефовете на тима Георги Илиев и Венци Живков. Кабинет има и търговският директор Георги Павлов. Там са също стаите на пресаташето Иван Ченчев, адвокатите Радостин Асилев и Кирил Калинков, както и на шефа на школата Спас Джевизов.

Навремето обаче по тези етажи са живели и отсядали на лагер преди мачове някои от най-големите имена в славната история на ЦСКА като Аспарух Никодимов, Димитър Якимов, Петър Жеков, Георги Денев, Стойчо Младенов, Пламен Марков и други.
Новият силен човек в клуба Георги Илиев иска сега тази част от административната сграда на стадиона д бъде превърната в хотелска.

Офисите на шефовете пък ще бъдат преместени от другата страна на сградата, точно над съблекалнята на ЦСКА. Там доскоро се помещаваше централният фенклуб, но в момента всичко е потънало в разруха и е необходим много сериозен ремонт на стойност от 100 000 лева.

Преди години ръководителите също са се помещавали в това крило на стадиона, което е на гърба на сектор "А" към сектор "Г".