Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Единствената пречка за оставането на Валери Божинов в ЦСКА е Спортинг (Лисабон). Португалският гранд категорично отказва към момента да го пусне без пари в Борисовата градина, а на всичко отгоре да му плаща и заплатата. Както е известно, Божинов има договор със Спортинг до 2015 година, но на "Жозе Алваладе" го обявиха за ненужен и дори го бяха преотстъпили в Лече през пролетния полусезон. Националът ни в момента е без отбор и поддържа форма с ЦСКА.

Ръководството на Спортинг е готово да му плаща по 60% от заплатата, която му се полага по договор, а отделно "червените" да допълват петцифрената сума в евро всеки месец.

Лисабонският тим смята, че може да получи пари от Турция или Италия, където също има някакъв интерес към Божинов. Нападателят обаче вярвал, че единствено Стойчо Младенов може да му гарантира титулярно място в състава си, и заради това му е дал дума, пише "24 часа". Треньорът на ЦСКА лично се е обадил на спортно-техническия директор на Спортинг, който обаче нищо не му гарантирал. Според него в Божинов били инвестирани доста пари, за да бъде даден така на "червените". Заради финансовата криза собствениците от "Титан" обаче не били склонни да извадят и стотинка за Валери.

"Купете нападател, какъвто и да е", емоционално призовал Стойчо Младенов след продажбата на Жуниор Мораес пред Димитър Борисов. Босът обаче си замълчал, което вероятно означава, че дори няма да направи и опит в тази посока.

Парагвайският национал Маркос Риверос уж се бил съгласил на офертата от ЦСКА, като се очаква до часове да пристигне в София. Това положение обаче е от две седмици, като всеки ден става въпрос за още един или два според ръководството.