ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на “Левски” Славиша Йоканович коментира ситуацията около клуба. “Сините” са на десето място в “А” група, а сърбинът недоволства заради забавената селекция след изгонването на четирима от скъпоплатените футболисти. И на днешната пресконференция Йоканович не пропусна да напомни, че “закъсняваме със селекцията”. Въпреки негативните резултати феновете продължават да подкрепят треньора. А дали той се е предал и ще си тръгне от “Левски”?

“Този обор за малко не стана шампион миналия сезон, което за мен беше много добра информация. Когато дойдох, разбрах други неща. След това решихме да довършим селецията, да докупим играчи, но закъсняваме с това. В моята професия проблемите не са леки. “Левски” също не е лек проблем. Феновете нямат някаква специална причина да са доволни от моята работа. Но аз нямам никакво желание да вдигна ръце и да си тръгна от “Левски”. Няма да се откажа от тази борба. Аз водя борба! И знам, че пред мен има много борба и работата ми няма да е лека. Не мисля за други неща. Ясно е, че във футбола има треньори, които си тръгват или са уволнени, но не мисля за това в момента. Мисля за други неща, не чакайте от мен да ви кажа, че си тръгвам. Единственото нещо, което ми остава, е борбата”, заяви Йоканович.

На въпрос, не допусна ли “Левски” прекалено много грешки по пътя към голямата цел – шампионската титла, сърбинът отговори: “Не гледам толкова далеч. Като дойдох много добре знаех какви са амбициите на клуба и то не само тази година, а всяка година. И аз мисля за титлата. Три точки утре биха ми дошли много добре, но не мисля толкова далеч и напред. Не правя толкова математика, колко точки ще ни трябват за титлата. Първо искам утре три точки, а нататък ще правя някакви сметки.”

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ