ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Славиша Йоканович даде пресконференция преди гостуването на “Левски” на Любимец. Двубоят от седмия кръг е в неделя (1 септември) от 18:00 часа в Любимец. Сърбинът отново беше прям пред журналистите и не спести нищо от случващото се около отбора.

На въпрос, защо феновете го подкрепят, а критикуват играчите, сърбинът отговори: “Странна ситуация. До момента не съм показал да съм свършил нещо кой знае колко добре, за да ме подкрепя публиката. Наясно съм, че кредитът ми изтича и ако не започнем да работим по-добре, и аз ще съм на мястото на играчите. Моята съдба е в ръцете на моите играчи, но също така и в моите ръце. Надявам се още от утре да показваме по-добра игра.”

За впечатлението от новите играчи, Йоканович коментира: “Те са тренирали, а и ние също не сме на някакво велико физическо ниво (смее се). Нашата ситуация е доста необичайна. Всеки нов има период на адаптация, но нашата ситуация е извънредна. Така че няма време, така беше миналата седмица с Алехандро Перес. Тази седмица ще бъде същото с останалите нови.”

На въпрос за головата немощ на тима, треньорът сподели: “Отново изпадаме в някакви дълбоки анализи. При нас вече не е Карвальо, който вкара много голове миналия сезон. Ицо Йовов също не е в отбора, той също вкарваше. Няма ги и някой чужденци, които също реализираха голове. Както виждате, това е реалната ситуация и правената селекция през септември отговаря и на вашия въпрос за малкото голове, които бележим. Очакваме и други играчи да започнат да вкарват, защото този сезон го правим трудно.”

“Очаквам да победим в утрешния мач, който естествено, няма да е лек. Предстоят ни много изпити, а вече завършихме наравно и загубихме доста мачове. Не може да се връщаме назад постоянно, трябва да искаме да победаваме във всеки мач. Непрекъснато повтарям, че ние сме “Левски”, но вече трябва да започнем да го показваме. Пак се връщаме на математиката, трябват ни нови играчи, между тях наистина може и да има вратар (б.р. – коментира пристигналият хърватски страж Горан Блажевич, който очаква договор с клуба). Що се отнася до другия играч (б.р. - има предвид Сейтаридис), ситуацията там е по-тежка”, допълни още сръбският треньор./БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ