Хиляди фенове на Левски и ЦСКА очакват да влязат на трибуните на "Васил Левски" за реванша от полуфиналите в турнира за Купата на България. Двубоят е от 18:30 часа, а "сините" спечелиха първата среща с 2:0.
 
Репортер на БЛИЦ СПОРТ предаде от Националния стадион, че служители на полицията тарашат яко запалянковците преди да ги допуснат вътре в стадиона. Строгият пропускателен режим доведе до образуването на дълги опашки, като пред входовете имаше струпвания на хора, които негодуваха. Част от привръжениците се опасяват, че няма да успеят да влязат навреме за мача.

Феновете на Левски си бяха организирали малки шествия, въпреки предварителната забрана на полицията за такива. Униформените бяха затворили парка до канала на булевард "Евлоги Георгиев" за запалянковци с отличителни артикули, като допускаха там единствено случайните минувачи, а не левскари и цесекари. Тези мерки са взети заради вероятност да се стигне до сбивания между феновете на двата гранда. 

Освен това полицаите не позволяваха на феновете да минават през парка пред спортното министерство.

Преди да влезе на трибуните, всеки запалянко преминава през три проверителни пункта - два на подстъпите пред стадиона и един на входовете. 
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ


КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

 

Снимки LAP.BG: