Новият съсобственик на Левски Иван Мачев вече е започнал да се запознава отблизо с работата в клуба. Според в. “Меридиан Мач” милионерът е бил на официална вечеря с ръководството на шампионите. Това е станало в навечерието на срещата с Виляреал в Испания.

Строителният предприемач бе един от ВИП феновете, които пътуваха с отбора за първата среща от груповата фаза на Лига Европа. Бизнесменът бил поканен и на официалната вечеря преди мача. Освен шефовете на “сините”, там са присъствали и началниците на домакините.

Самият Мачев споделил пред останалите, че е изненадан от пренебрежителното отношение на шефовете на Виляреал по време на мероприятието. Човек от щаба на домакините подхвърлил: “На вас за какво ви е да се хвърляте срещу нас, като ви чака по-важен мач с ЦСКА.” Както е известно, Левски се представи прилично и загуби само с 0:1.

От “Герена” все още няма официално потвърждение за преговорите за продажба на акции. Иван Мачев желае да закупи 30% от тях. Собственикът на “сините” Тодор Батков призна на среща с феновете, че води разговори с бизнесмена, но първо иска да го проучи по-добре. Преди няколко месеца Батков обяви, че би се разделил с част от клуба, ако намери почтен и изряден човек, на който да го продаде./БЛИЦ