Селекционерът на младежкия ни национален тим Александър Димитров получи прекрасна новина преди решителната следваща срещи в квалификациите за Европейското до 21 години следващата година. Халфът на Лудогорец Доминик Янков, който бе повикан в мъжкия отбор за полуфиналния плейоф срещу Унгария за място на Европейското, вече е на разположение за следващия мач на младежите срещу Полша на 13 октомври в Гдиня. Преди тази среща поляците на втора позиция в групата с две точки аванс пред българите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През играчите на Александър Димитров се откри страхотна възможност да се класират на бараж за европейските финали в Унгария и Словения догодина, но това ще се случи само при победи в последните два мача от квалификациите – визита в Полша и домакинство срещу Естония на 17 ноември.

Заради огромната важност на предстоящия двубой на младежите в Гдиня бе взето решение Янков да не пътува за Хелзинки с мъжкия тим, който гостува на Финландия утре в мач от Лига на нациите. Освен него с първия ни отбор не отпътуваха и получилите контузии в мача срещу Унгария Георги Костадинов и Галин Иванов, както и вратарят Николай Михайлов, който е с разтежение в бедрото.