Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са решили да върнат премиите за победа след мач от “А” група. Изключението обаче ще се направи само за мачовете с Черно море и “Левски”.
 
Както е известно, наскоро от клуба обявиха, че футболистите повече няма да получават стимули за даден мач, а ще приберат обща премия от близо 2 милиона лева, ако станат шампиони.
 
Загубата от Славия и последвалата истерия около Милен Радуканов обаче разклатиха ЦСКА, като обстановката стана взривоопасна. За да охладят страстите, Борисов и Иванов са обещали солидни суми, ако играчите си тръгнат с три точки от “Тича” в петък и ударят вечния съперник “Левски” седмица по-късно.
 
Според информациите собствениците на “червените” са готови да стимулират подопечните си с по 3000 лева за успех срещу Черно море и двойно повече за бой по “сините”. Очаква се след сблъсъка с “Левски” бонусите отново да бъдат замразени до второ нареждане. Кръговете до края на шампионата са съдбоносни за треньора Милен Радуканов, той може да бъде сменен след всяка издънка./БЛИЦ