ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на ФИФА Джани Инфантино и шефът на Департамент „Глобално развитие на играта“ Арсен Венгер изгледаха вчера мачовете от първия ден на турнира FIFA Series, организиран от централата в пет точки на света с участието на 24 държави.

България победи Танзания с 1:0 в Баку, а срещата беше наблюдаван от лидера на световния футбол и легендата на Арсенал. Веднага след това двамата изгледаха и интервюто на Илиан Илиев. Българският национален треньор ден по-рано даде и официално интервю за платформата на ФИФА.

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер в момента отговаря за развитието на играта и специално внимание отделя на страни, които са загубили статуса си на футболни сили.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Всичко това се вижда в профила на световната футболна централа в "Инстаграм", където Инфантино говори темата. "Изключително щастливи сме да видим това - турнирът FIFA Series, който обсъждахме от няколко години, вече е факт. Той е възможност за страни от различни континенти да играят едни срещу други. И сега, през март 2024 година ние започнахме с държави от пет континента с 24 национални отбора. Страхотно е да видим положителната реакция на някои треньори и футболисти", казва шефът на ФИФА. 

В монтираните кадри към видеото ясно се вижда как Инфантино и Венгер гледат България - Танзания и другите мачове от FIFA Series. Те също така изгледаха и интервюто на Илиан Илиев след срещата. 

Турнирът в Баку приключва в понеделник, когато нашите се изправят срещу домакина Азербайджан (от 18:00 часа българско време).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!