Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати съболезнователно писмо до Българския футболен съюз по повод кончината на големия български вратар Бисер Михайлов, който ни напусна на 77-годишна възраст.

"Бих желал да изразя моите искрени и сърдечни съболезнования по случай кончината на бившия национален вратар Бисер Михайлов. Думите не могат да изразят тъгата, която чувстваме, от тази загуба за българския футбол.

През своята кариера Бисер е взел участие в 5 мача на България между 1962 и 1971 г. На клубно ниво ще бъде запомнен със своята 14-годишна кариера в ПФК Левски, с който спечели 4 пъти шампионската титла.

Легендарен вратар на ПФК Левски София, известен със своята сила, отличен рефлекс и самотвержена игра. Неговото наследство и постижения и особено неговата дружелюбна личност, лоялност и човешки качества няма да бъдат забравени и той истински ще липсва.

От името на международната футболна общност, бих искал да предам и най-искрени съболезнования на Българския футболен съюз, на семейството, приятелите и близките на Бисер. Нашите мисли са с всички вас.

Надяваме се спомените и подкрепата да могат да донесат малко спокойствие и утеха в този тежък момент".

Искрено Ваш,

Джани Инфантино