Лудогорец направи сензационен трансфер, след като успя да привлече кондиционния треньор на Атлетико (Мадрид) Иван Диас. Днес специалистът участва в пресконфренцията по представянето на новите попълнения при "орлите". На бифинга испанецът обяви мотивите си да започне работа в седемкратния шампион на България. 

"Моята история е много дълга в Атлетико (Мадрид). Нуждаех се да изляза в чужбина, получих предложения от Лудогорец. Мисля, че мога да помогна на клуба. Ще се опитаме да подобрим играчите индивидуално, за да сме по-добри в Европа", каза Иван Диас.

"Дойдох, за да натрупам опит извън Испания и заради желанието на Лудогорец. Атлетико е показал, че е много различен от всички останали големи отбори. С по-малко ресурси има по-добри резултати”, каза Диас, който вярва, че "орлите" ще са в групите на Шампионска лига и през следващия сезон. 

"Да, много е възможно Лудогорец да се класира в групите. Годината, в която игра срещу Реал (Мадрид) не беше зле. Трябва да се опитаме да повторим това ниво", пожела си Диас.

Кадри "Спортал":