Феновете на ЦСКА продължават със закачките си към клубния бос Александър Томов. Изобретателни привърженици на „армейците” решиха да се възползват от възможностите, които им дават модерните напоследък анимирани коледни картички. В една от версиите направена от фен на ЦСКА Томов се появява в костюм на Дяко Коледа и демонстрира чудесни танцови умения и чупки в кръста. Картичката на Томов може да видите тук.

В същото време привържениците на „армейците” започнаха и атака срещу Николай Ишков, човекът който водеше преговориите с Томов за продажбата на акциите на ЦСКА на „Титан АС”. Вчера преговорите най-сетне бяха успешно финализирани и се очаква до 2-3 месеца официалната продажба на клуба да стане факт. В тази връзка на сайта armeici1948.com бе публикувано следното предупреждение към сочения като нов началник на „Българска армия”.

„Толкова дълго чакахме този момент, а сега не можем да му се зарадваме. Томов за хиляден път увърта нещата. Изявленията на Ишков относно продажбата са в същия стил. Всички помним, че през 90-те години бившият президент на Спартак(Варна) беше известен като Кукловода. Дали той ще отрече, че всяка пролет Спартак продаваше мачове като подуенски циганин медна жица? Ако го направи Ишков се изстрелва директно в топ 3 на лъжците редом до Лупи и Пинокио. Сектор Г няма да чака както Татко Джепето и ще застане срещу теб при първия опит да вкараш идеята ЦСКА в някоя от схемите си. Ти решаваш от коя страна на барикадата да застанеш. Весела Коледа.”

Заб.: Агенция БЛИЦ препечатва текста от фенския сайт на ЦСКА без корекции.