Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Един от клубовете в "А" група е на път да смени треньора. БЛИЦ разбра, че Пирин (Гоце Делчев) е пред разделя с Тенчо Тенев, като ръководството на неврокопчани дори вече има готов вариант за негов заместник.

Източниците ни съобщиха, че на Тенев доста му се насъбрало напоследък и смятал да се оттегли след края на сезона. 58-годишният специалист имал проблеми със сърцето и именно това била причината да не води отбора в последния мач - победата с 1:0 над Локомотив (София) на "Армията". Тенев вече на няколко пъти се озовавал в болница заради здравословния проблем, като лекарите му препоръчали сериозно да се замисли и му казали, че е по-добре да се оттегли от футбола.

В същото време БЛИЦ разбра, че фаворит за поста на Тенев в Пирин (ГД) е Атанас Джамбазки. Бившият наставник на Славия за последно беше начело на Монтана, но подаде оставка в началото на март заради поредицата слаби резултати. След това мястото му на "Огоста" зае Стойчо Стоев, който води отбора само няколко кръга, за да стаде поста на Георги Станков. За разлика от Монтана обаче, Пирин (Гоце Делчев) и следващия сезон се очаква да играе в "А" група. Неврокопчани събраха 31 точки, след като победиха Локо (Сф) преди дни на "Армията" и се откъснаха доста от зоната на изпадащите, заемайки 10-ото място.

Джамбазки вече имал няколко набелязани имена за лятна селекция в Пирин (ГД). Източниците на БЛИЦ споделиха също така, че той е свързан с Гоце Делчев. Именно от този град са корените на специалиста.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ