Лудогорец ще прави спешен ремонт на трибуна „Моци“ на „Лудогорец Арена“. Това обяви представителят на клуба Теменуга Газдова по време на днешното заседание на Общинския съвет в Разград, информира „Дарик Радио“.

Оказва се, че има течове и трябва да се постави нова хидроизолация на първите 10 реда, както и да се смени окачен таван. Газдова гарантира, че ремонтът ще е за сметка на Лудогорец, който след това ще си търси парите от строителната фирма или от проектанта, които си прехвърляли отговорността за проблема.

Стана ясно също така, че договорът на Лудогорец с Общината за ползване на „Лудогорец Арена“ изтича на 8 февруари и не е подновен. Общинският съвет възложи на кмета д-р Валентин Василев в срок до 6 февруари да подпише анекс с шампионите, за да може клубът и през следващия сезон да ползва стадиона.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg