Скандалите в Локомотив (Пловдив) продължават и след победата с 2:0 над ЦСКА. Треньорът Александър Станков апелира да престане ровенето за конфликти в тима му, но това явно няма как да се случи на този етап. Веднага след успеха голмайсторът Мартин Камбуров изригна, заявявайки, че мъжете трябва да си тръгнат от клуба след края на сезона. Нападателят дори нападна съотборника си Йордан Господинов, който днес остана на пейката за сметка на Кирил Акалски.

Както вече стана ясно, вчера феновете на Локо (Пд) прекратиха тренировката на отбора, като най-атакуван беше Господинов. Недоволните запалянковци винят стража, че пуска леки голове и пожелаха да не пази срещу ЦСКА. Самият Господинов пък дори заяви, че повече няма да застава на вратата на "черно-белите".

"Нашият вратар е Акалски, Данчо Господинов не го познавам", отсече Камбуров, който се разписа от дузпа за 2:0 срещу ЦСКА.

По този начин голмайсторът потвърди, че е в конфликт с Господинов.

"Направихме добър мач, борихме се. Още от началото на плейофите казах, че ще се опитаме да не бъдем боксова круша. Доколко се получава, хората да кажат. Случващото се при нас оказа влияние, и то в негативен аспект, но все пак феновете са прави според мен. Ние играем, аз нямам с президента конфликт. Феновете според мен са прави и който е мъж, след първенството би трябвало да си тръгне, за да не продължаваме това тук. Другите момчета са умни, ще вземат сами решение. Аз моето вече го казах - напускам", продължи Камбуров.

"Опитваме се да си вършим работата на терена. Това, което се случи вчера, се отнасяше до всички, а не до отделни футболисти. Остават ни 7-8 мача, включително и тези с Лудогорец. Те са абсолютният фаворит, имаме някакъв шанс от 5%. Ако се получи – получи. Не трябва да се заблуждаваме с един мач за Купата. Такива неща не трябва да се случват в 21-и век, но още сме свидетели. Не искам да се спекулира по темата с ЦСКА. По принцип искам да завърша кариерата си в Локомотив, ще напускам поради други причини, но не трябва да се спекулира, че ще отивам в ЦСКА за по-голяма заплата. Просто казах, че ако имам оферта от чужбина, бих я предпочел. Това, че съм направил компромис и съм подписал за разсрочване на задълженията към мен, не значи, че отивам в ЦСКА. Виждате, всички играхме днес на 100 процента срещу ЦСКА", завърши Камбуров.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ