Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков беше много доволен от победата над ЦСКА с 2:0, след като във втори пореден двубой записа успех срещу бившия си отбор. Наставникът на "смърфовете" си позволи да се усмихне чак в края на пресконференцията си на "Лаута", което е обяснимо предвид постоянните скандали в тима му. Станков се ядоса на въпрос за конфликта между Мартин Камбуров и Йордан Господинов. Както вече стана ясно, феновете на Локо (Пд) пожелаха вратарят да не пази срещу "червените" по време на вчерашния инцидент, а спецът изпълни желанието им и заложи на Кирил Акалски в днешния мач. 

"Много съм радостен от победата. Играхме добре и агресвно. Пресирахме, не давахме възможност на съперника да изнася топката. Искам да благодаря на всички, които участваха и не участваха в този мач. Сега смятам, че ще ни се вдигне самочувствието. Който не се съобразява с нас, много ще страда", оптимист е Станков.

"Не само спечелихме трите точки, но и го направихме с категорично преимущество. Това е играта, която искам да виждам. Лошото е, че редуваме силни и слаби игри. Днес се видя истинското лице на Локомотив. Никога не е лесно срещу ЦСКА, а днес видяхте как победихме. Никога не съм казвал, че ще се хвърлим само за Купата. Затова се случи това и с Лудогорец (б.р. - равенството 1:1), и с ЦСКА. Купата ни е много важна, имаме мач срещу шампиона, ще се стараем да излезем с добър резултат. Имаме своите шансове", каза треньорът на Локо (Пд).

"Непрекъснато търсите някакви конфликти. Не са приятни нещата в кухнята, които се случват, а вие само това търсите. Имало е разговор с феновете, но това са си лично наши неща и нямам намерение да се разкриват. В някое семейство мъжът може да удари шамар на жената и обратното. Но това си е в нашето семейство, недейте да ровите повече, стига скандали. Понякога те имат и положителен ефект. Това си е нашето семейство. Нещата много се преувеличават. Феновете искаха да се видят с играчите, отдавна не се бяха виждали, не търсете повече конфликти. Това е истината, това се случи", заяви Станков по повод събитията от последните часове.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ