ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Прогоненият от "Левски" вратар Ивайло Василев се озова в Хасково и дори се очаква да играе за втородивизионния тим срещу ЦСКА. Първият мач от 1/16-финалите за Купата на България е идния вторник от 17:30 часа на "Армията". Именно от школата на "червените" Василев преди години избяга по скандален начин в "Левски". На "Герена" обаче 22-годишният вратар така и не успя да се наложи, а това лято беше принуден да разтрогне договора си. 

Сега Василев ще търси късмета си в Хасково, който от този сезон е в "Б" група. Новопривлеченият вратар на "червено-белите" разкритикува шефовете на "Левски", по-специално Наско Сираков.

“Преди идването на Наско Сираков имаше вратари, той като се появи се оказа, че нито един не става”, възмутено коментира стражът.

Миналата есен той пази за “Левски” в няколко мача за купата на България и при гостуването на Лудогорец, когато Пламен Илиев беше наказан.

"Футболистите от школата се пренебрегват, не се залага на тях в “Левски”, допълни Василев при днешното си представяне пред журналисти на Ямача.

Вратарят е категоричен, че няма значение къде пази. Получил е предложение от Хасково и ще се опита да оправдае доверието на треньорското ръководство. Той подписа с "червено-белите" само до края на есенния полусезон. Възможно е Василев да дебютира още в петък срещу Калиакра. “В деня на мача, след преценка на треньора на вратарите Стойчо Драгов, ще решим кой ще пази”, уточни старшията Димчо Ненов.

Самият Василев пък заяви, че Хасково има шансове срещу ЦСКА, макар и минимални. Двата тима играят първи мач за Купата на България във вторник на "Армията". Двубоят ще се предава директно по НЮЗ7 от 17:30 часа.

vasilev_haskovo.jpg
Снимка: "Новинар Юг"