Софийската районна прокуратура образува досъдебно производство срещу нападателя на “Левски” Гара Дембеле. Новината съобщи зам. районният прокурор на София Руси Алексиев.
 
Голмайсторът на “сините” бе заловен да шофира пиян  с фалшива книжка.
 
"Чакаме резултатите от експертизите, имаме доказателства, но засега те не са достатъчни за повдигане на обвинения", заяви Алексиев.
 
За фалшивата си книжка Гарата е заплашен до 8 години затвор, ако бъде признат за виновен. От прокуратурата уточниха още, че документът, намерен у Дембеле, е изцяло фалшив.
 
Адвокатите на “Левски” ще направят всичко възможно Дембеле да получи само условна присъда. Това съобщи вчера спортният директор Георги Иванов. Гонзо дори призна, че лично Тодор Батков ще се заеме с случая.
 
Гара Дембеле обаче не си е взел поука от екшъна, който се разигра преди няма и седмица. Французинът с малийски корени беше засечен от репортер на Winner.bg в столичния клуб "Маскара" на връх студентския празник снощи и то във видимо нетрезво състояние. Голаджията на "сините" не се криеше и докато пушеше цигари.
 
Дембеле се забавляваше с приятели и няколко момичета, които на вид бяха злоупотребили с алкохола не по-малко от него самия. Цялата компания се отдаде на щур купон и притесниха гостите на елитния клуб с разкрепостено поведение, луди танци, катерене по баровете и блъскане на хората около тях.