Пропадна официалното представяне на отбора на Локомотив (Пловдив) за новия сезон. Днес от 18:00 часа "смърфовете" трябваше да играят контрола с Марица, но тя няма да се проведе. Проливният дъжд, който падна в Пловдив през нощта и продължава и днес, наводни официалния терен и помощното игрище на "Лаута".

Така Локо (Пд) не успя да изиграе нито една от летните си контроли под тепетата и феновете на отбора не успяха да видят новите попълнения в действие преди старта на официалните мачове. Днес аплодисментите на публиката трябваше да получат новопривлечените – вратар Флориан Лучини, защитниците – Емил Аргиров, Пламен Крачунов, Цветан Йотов, Мартин Кавдански, Самир Бенжелюн и Джереми Родригес, халфовете – Мартин Керчев и Христо Златински, нападателят Базил Де Карвальо, както и юношите от школата Георги Петров–Геша и Ивайло Герджиков.

Вместо контролата с Марица от 18:00 часа "смърфовете" ще проведат тренировка, като за целта се търси терен извън Пловдив. Христо Бонев подготвя избраниците си за предстоящото в събота гостуване на Видима-Раковски от първия кръг на "А" група. /БЛИЦ