ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА ще забави плановете си за напускане на стадион „Българска армия“ заради очаквания строеж на ново клубно съоръжение на „червените“. Очакванията бяха изиграния в неделя мач срещу Локомотив (София), завършил при резултат 0:0, да бъде последен за „армейците“ на „Армията“ преди началото на реконструкцията и след това домакинските мачове да се провеждат на Националния стадион „Васил Левски“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Строежът на новото клубно съоръжение по план трябваше да започне през март. Явно обаче ще има забавяне и изглежда обаче ЦСКА ще продължи на играе на „Българска армия“ и след Нова година. Планира се между две и четири от първите домакинства на тима от пролетния дял да се проведат на клубното съоръжение. Най-вероятно последния мач на ЦСКА на „Армията“ в сегашния ѝ вид ще бъде в средата на април срещу Лудогорец.

Очаква се до края на годината ръководството на „армейците“ да даде нова пресконференция, за да разясни как вървят нещата около строежа на новия стадион. В клуба се надяват все пак работата да стартира през пролетта.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК