Oколо 40 привърженици на Берое, както и членовете на сдружението "Берое завинаги" напразно се надяваха да се срещнат с ветераните на клуба снощи. На поканата, отправена към всички без ръководителя Дамян Георгиев, обаче откликна само един от членовете на УС на сдружението - Илия Илиев, който е баща на футболистът на Берое Здравко Илиев. Той поговори със събралите се фенове и сподели своята позиция за събитията в клуба напоследък.

Стана ясно, че след срещата с турския кандидат купувач Фейзи Илханлъ 5 от 11-те представителя на ветераните са изразили позиция, че разговорите с него трябва да продължат, пише Beroe Online. На сбирката още фенове се разписаха в подписката в подкрепа на въпросите, зададени от "Берое завинаги" в тяхната декларация.

На срещата присъства и Митко Динев, който призова всички привърженици за малко търпение и обеща в понеделник на събранието на Клуба на работодателя да направи пореден опит Берое да не бъде заложник на политически интереси, а всички фирми-членове да се включат с помощ за отбора. Той ще продължи да опитва да намери свои съмишленици, които са готови да отделят сума около 100 000 лева годишно за Берое, каквато неговият Холдинг вече обеща. /БЛИЦ