Илиан Илиев записа първа победа като треньор на Локомотив (Пловдив). "Смърфовете" надделяха с 1:0 като гост на Монтана, а единственото попадение бе дело на неостаряващия Мартин Камбуров. Успехът е първи за пловдивчани като гост този сезон.

Монтана, който бе без наказания си треньор Емил Велев, започна по-добре мача и създаде няколко положения за гол. Постепенно гостите взеха инициативата и в края на първото полувреме пропиляха сериозни възможности.

Още в началото на втората част нещата си дойдоха на мястото и по-добрия отбор в срещата реализира попадение. В 50-ата минута Камбуров се измъкна от опеката на Сен Георгиев и излезе сам срещу Христо Иванов. Опитният нападател на Локомотив стреля добре по земя и не остави шансове на вратаря на Монтана.

Най-сериозното положение за домакините бе пропиляно от Петър Атанасов малко преди края на мача. Нападателят бе изведен сам срещу Ел Харуби, преодоля го, но не успя да уцели от няколко метра опразнената врата. Веднага след него на празна врата гол не успя да вкара и Сергей Георгиев.

Пловдивчани заемат седмо място с 24 точки, докато Монтана е на осма позиция с 16.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!! 

 

 

Монтана - Локомотив (Пловдив) 0:1
0:1 Мартин Камбуров (50)

Срещата по минути:
1-svirkata.jpg Начало на мача
8- Стефан Велев центира отдясно, Камбуров засече с глава,но топката се отби в защитник и излезе в корнер
29- Иван Стоянов пое топката по страхотен начин в наказателното поле на Локо, измъкна се от двама бранители и опита да прехвърли Ел Харуби. топката обаче прескофич и вратата
44- Велковски почти от аутлинията вляво извади добре за Стефан Велев, който напълно непокрит не успя да реализира
45- Камбуров заложи топката на Велев, който отново не съумя да вкара
45- Край на първото полувреме
__________________________________________________________

46- Начало на второто полувреме
50-topka.jpg ГОЛ ЗА ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)! Мартин Камбуров се измъкна от опеката на Асен Георгиев и се устреми към вратата сам срещу Христо Иванов. Опитният голмайстор стреля силно по земя и топката влезе в мрежата!
73- Марчев се озова сам на втора греда, но не успя да вкара от два опита, при втория вратата беше съвсем празна
84- Невероятен пропуск! Петър Атанасов бе изведен сам срещу вратаря на Локо, преодоля го, но не успя да уцели от няколко метра опразнената врата
89- Нов голям пропуск на Монтана! Еженави центрира към Сергей Георгиев, който от вратарското поле не уцели празната врата
90+2-svirkata.jpg Край на мача