Българските национали няма да излязат като опълченци срещу Англия в тежката европейска квалификация на 7 септември, разбра БЛИЦ. Селекционерът Красимир Балъков даже възнамерява да рискува и на „Уембли” нашите ще заложат на предпазлива, но и офанзивна тактика. В стила на Барселона треньорът ще разчита на повече подавания и на схема 4-3-3, която в зависимост от развоя на мача ще се трансформира в 4-5-1.

На върха на атаката той ще постави Марселиньо,  който бързо успя да възвърне добрата си форма, след като известно време беше извън състава на Лудогорец заради конфликт със Стойчо Стоев. След уволнението на треньора обаче бразилецът се завърна на терена и започна да демонстрира отличния си потенциал.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Почти сигурно като разбивач на английските атаки през центъра ще видим познатият боец Георги Сърмов.

„Няма да играем страхливо срещу англичаните. Знаем, че те ще действат повече от офанзивно и ще заложат най-вече на играта по двете крила. Поради тази причина ние ще се опитаме да им се противопоставим и да затворим двете зони край тъчлиниите. Същевременно обаче ще атакуваме, защото, ако се окопаем здравата, нищо добро не ни чака”, заявиха източници на БЛИЦ от националния отбор.

Европейската квалификация Англия – България е в събота, 7 септември, от 19 часа наше време.
Нашата квалификационна група за Евро 2020