Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов застава начело на дублиращия отбор на ЦСКА 1948, разбра БЛИЦ.

Финансовият благодетел на клуба Цветомир Найденов анонсира преди часове привличането на амбициозния треньор, който за последно води Чавдар (Етрополе) в Югозападната трета лига. Бизнесменът обаче не съобщи начело на коя формация на ЦСКА 1948 застава Иван Иванов-Русия.  

36-годишният бивш защитник на ЦСКА, Партизан и Базел заменя Александър Александров начело на дубъла на "червените". Алвеша води тима в последните няколко мача във Втора лига, след като Валентин Илиев се изкачи в първия отбор, заемайки мястото на Николай Панайотов. 

Задачата пред Русия е да бъде продължено развитието на талантите в ЦСКА 1948 и все повече младоци да заиграят в Efbet Лига. В последните месеци доста момчета от втория отбор получават шанс в първия състав. 

Роденият в Златица Иван Иванов вече натрупа опит с работата с юноши, след като водеше с голям успех Славия U19. Toй изведе "белите" до Купата на БФС и участие в младежката Шампионска лига. Бившият защитник беше и помощник на Младен Кръстаич в националния ни отбор.

Дубълът на ЦСКА 1948, който спечели първенството във Втора лига през миналия сезон, сега е на 11-ото място с 37 точки (9 победи, 10 равенства и 9 загуби). "Червените" приемат утре от 17:00 часа един от челниците - Марек (Дупница). 

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ