ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Феновете на Левски подготвят грандиозно откриване на паметника на легендата Георги Аспарухов. Проектът, който е по повод 80 години от рождението на Гунди (4 май), е на финалната права, като днес предстои да бъде одобрен от Архитектурната комисия на гласуване в Столичния общински съвет. 

Привърженици на Левски, движещи нещата около осъществяването на идеята за паметника на Гунди, обясниха пред БЛИЦ, че събитието ще бъде запомнящо се.

 Топ Коефициенти за Спортни залагания!

"Планираме откриването да бъде в средата на месец май. Ще организираме събитието така, че да съвпадне с домакински мач на любимия ни клуб в плейофите, за да може после да проведем шествие до стадион "Георги Аспарухов". За откриването на паметника на Гунди със сигурност ще присъстват над 5 хиляди човека", обясниха "сини" фенове пред БЛИЦ.

Паметникът ще бъде поставен в парк "Гео Милев" в близост до родната къща на Гунди - на метри от стадион "Академик". 

Припомняме, че средствата за изграждането му се събират чрез дарения от привърженици на Левски, а инициативата и организацията идва от фенклуб "Редута" и Асоциация "Levski Family". Както вече стана ясно, бившият вратар на "сините" Димитър Иванков преди часове подпомогна идеята с превод от 3000 лева. 

Проектът:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК