ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-опитните футболисти на Локомотив (София) Антонио Вутов гостува в подкаста БЛИЦ Live. 

Освен за предстоящите полуфинални мачове срещу ЦСКА 1948 за Купата на България, 26-годишният офанзивен халф говори и по много други теми.   

"Дoбре се развиват нещата в Локомотив. В сряда имаме важен мач - първи полуфинал за Купата на България с ЦСКА 1948. В първенството лека-полека трупаме точки. Шефът не ни е задал цел да влизаме в първата шестица. Реално нямаме шанс, гледайки класирането. По-големият ни шанс е седмото място, което дава право с един мач да се пребориш за място в Европа. В шестицата да си пети или шести няма смисъл, след като изоставаш с 20-ина точки и не можеш да се бориш за място в евротурнирите"

За тежката загуба с 0:6 от ЦСКА 1948 в мач от първенството на 3 март: "Преживяхме го. Това беше може би рестартът за нас. След това имахме добри игри и записахме победи. Този сезон загубихме и двата мача в първенството с ЦСКА 1948, но сега се надявам с добра игра и с нахъсване и надъхване да успеем да ги елиминираме. 0:6 е много неприятно, остава петно в историята на клуба. Извинихме се на феновете, но само с думи няма как... Само с победи можем да изтрием този срамен момент. Досега в кариерата не съм губил толкова тежко, много е болезнено. Резултатът 0:6 обаче не отговаряше на показаното на терена. Дори приятелите ми в ЦСКА 1948 отчетоха този факт. Желанието ни е да стигнем финал, което ще е доста добре за Локомотив".

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

За спечелената Купа на България с Ботев (Пловдив) през 2017 г. (б.р. - Вутов отбеляза второто попадение за "канарчетата" при успеха с 2:1 над Лудогорец на финала). "Един от най-хубавите ми спомени. Отбелязах гол, победихме много силния отбор на Лудогорец. Спомените са прекрасни. Имам пет финала за Купата, преди това загубих четири". (6:00 минута от видеото)

"Влизал съм в спорове със съдии, с противници, със съотборници. Но това е нормално във футбола, след като играеш за теб, за слава, за пари..." (7:30 минута) 

В какво инвестира парите, спечелени от футбола (8:00 минута)

"Синът ми Диего скоро става на шест годинки. Дъщеря ми Саша навърши четири преди няколко дни, имам и бебенце, скоро ще направи годинка. Щастлива лудница е вкъщи. На първо място са ми децата, съчетавам нещата. Жена ми е желязна". (8:35 минута)

Къде откри любовта? (9:15 минута)
"Тя е от Париж. Там е родена, там е израснала. Запознахме се в Италия. Често ходех до Париж заради нея. Много съм щастлив. Тя е много сериозна жена". 

"Синът ми Диего се надявам да хване книгите и да учи, а да не бъде като баща си..." (10:07 минута)

"До четвърти клас учих в родния ми Мездра. После пристигнах в школата на Левски, живеех в общежитието на "Герена". Имах невероятни години в клуба. Заради лагерите и мачовете училището остана на задан план, но избутахме и взехме дипломи" (10:30 минута)

Дали със съпругата му имат планове за четвърто дете и евентуално дали биха живяли в Париж? (12:10 минута)

"Животът в България става все по-сложен и все по-труден" (13:10 минута)

"Докато играех в Унгария, веднага записаха децата на детска градина. А тук разправии, мъки, много е сложно. И трите ни деца имат френски паспорти, които по-лесно ги изкарахме, отколкото български, въпреки че и трите са родени тук". (13:35 минута)

"Жена ми е три години по-голяма от мен. Аз съм главата на семейството. Романтик - не много..." (14:30 минута)

Каква дистанция пробягва по време на мач? (16:00 минута)

За пътуванията със семейството в чужбина и кои дестинации обичат да посещават? (18:06 минута)

Автомобилът, който управлява: "Беше ми служебна кола в Ботев (Пловдив), откупих я от клуба". (19:14 минута)

За раздялата с Ботев и как опростил няколко заплати без да съди клуба (19:30 минута)

"Много съм благодарен на Ботев. Хората там много ме обичат и уважават" (20:32 минута)

За многото чужденци в някои от българските клубове (22:11 минута)

"С Роман Прохазка поддържам връзка. В Левски бяхме стаичка. Последно като се чухме беше забравил българския език, та се смяхме. С Иван Чворович също съм близък" (23:00 минута)

Коментарът му за събитията в любимия му Левски (23:35 минута)
"Мъри Стоилов е най-добрият треньор на Левски в съвремието. Добре играеха при него. Следя нещата като фен"

Кога е отказал на Левски и не е приел да се върне на "Герена"? (24:20 минута)

Какво място в сърцето му заемат Левски и Ботев? (25:05 минута)

"Странното е, че между Левски и Ботев все има война, а аз не ги считам за враждуващи, има уважение. Гунди също е играл и в двата отбора" (25:50 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН ГЕНЧЕВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ
Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ


Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023