ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Проектът Академия за футболно развитие, който скорострелно гради име и репутация в родния футбол, направи нова огромна стъпка.

Клубът обяви, че е сключил умопомрачителен договор за партньорство с много елитна испанска академия за развитие на таланти.

Идеята на това сътрудничество е да се продължи прогресът на младите възпитаници в школата.

Архитектът на новия футболен проект разкри първо пред БЛИЦ амбициозните си планове

Ето какво съобщиха от Академия за футболно развитие:

С удоволствие бихме искали да анонсираме, че Академия за футболно развитие 12/19 сключи договор за партньорство и сътрудничество с футболна академия Marcet - една от най-реномираните и разпознаваеми футболни школи в Барселона, Испания.

Академия Marcet е мултинационална академия основана през 1978 година в Барселона и специализира в изследване и развитие на футболното обучение при деца и юноши - повече инфо за Marcet на https://marcetfootball.com/

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

С това партньорство нашият клуб продължава развитието си в посока на подобряване на условията за развитие и обучение на нашите деца.

Ще се радваме да споделим повече за новото ни партньорство в следващите дни!

#footballdevelopementacademy #inspiration #marcetfootball

“Във визията на нашата академия е да създаваме все повече връзки с елитни футболни академии. Марсет е именно такава организация - търси таланти по цял свят и продължават тяхното развитие. Имат договорни отношения с всички елитни испански клубове и връзката с тях е много силна. Клубовете им имат доверие.

Идеята е всеки състезател да бъде максимално подготвен и адаптиран да продължи напред към професионалния футбол. В основата на нашите отношения с тях е да почерпим опит, да придобием повече знания за развитие на таланта и да използваме концентрирано основните лостове при управление на целия многогодишен процес.

Предстоят ни няколко съвместни събития. Първо ще им гостуваме в Барселона и ще участваме е техен камп. След това, в края на месец Май ще проведем съвместен камп с тях тук, в София. Целта е да предадем част от тяхната визия върху най-талантливите ни възпитаници.

Работим и върху възможността талантливи футболисти извън нашата академия да имат възможността да се включат, за да попият също от тяхната методика. В крайна сметка ние се стремим да работим интуитивно и да внедряваме новости в учебно-тренировъчния процес. Връзката с Марсет е стъпка напред за нас и богатство за нашите възпитаници", заяви пред БЛИЦ СПОРТ методистът в Академия за футболно развитие Велизар Христов.

Специалистите от испанската школа ще подберат най-добре представилите се футболисти за участие в техен камп в Барселона през лятото.
Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ