Гриша Ганчев решава бъдещето на един от най-големите таланти на ЦСКА - Мартин Смоленски. 18-годишният офанзивен футболист е силно желан от бившия треньор на "армейците" Христо Янев, научи БЛИЦ. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Специалистът, който изведе "червените" до Купата на България през 2016 година, е начело на втородивизионния Миньор (Перник) и иска да подсили състава си с младия халф. Още днес предстоят преговори между двата клуба. Президентът на Миньор Ангел Христов ще разговаря с Гриша Ганчев, като идеята на перничани е Смоленски да заиграе като преотстъпен при тях, а заплатата му да бъде плащана от ЦСКА. 

Преди дни беше преждевременно беше прекратен договорът на халфа за наем в Царско село, тъй като там не му гарантираха игрови минути. В Миньор обаче ситуацията е коренно различна - Ицо Янев гарантирал на Смоленски титулярно място и така той ще може да се калява в битките и да се завърне по-силен в родния си ЦСКА.

"Знаете, че Гриша Ганчев не се занимава от доста време с работата на "Армията". Единствено дава пари. Сега обаче прави изключение за Смоленски, тъй като е в много близки отношения с боса на Миньор и двамата имат общ бизнес", уточниха запознати.