ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собствениците на ЦСКА от фамилия Ганчеви са получили интересно обаждане, свързано с техен футболист, научи ексклузивно БЛИЦ.

Швейцарски клуб е подновил интереса си към Иван Турицов. Според достоверни източници на БЛИЦ Лугано ще се опита да привлече десния халф-бек след отварянето на летния трансферен прозорец.

Швейцарците хвърлиха око на Турицов преди година и половина. Тогава БЛИЦ информира за изпратената оферта, която беше отхвърлена, без да уточни името на отбора.

Ето че сега интересът към българския национал е възобновен.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Става въпрос за Лугано. Преди няколко дни са пратили съобщение късно вечерта на Данаил Ганчев. На другия ден са имали разговори с него и с баща му. Лугано ще прати свои хора, за да гледат Турицов в няколко мача до края на сезона. Най-вероятно в най-напечените двубои“, уточниха източници на БЛИЦ.  

Лугано има само един десен бек в момента. Това е еквадорецът Джон Еспиноса. На същия пост действа и германецът Лукас Май, който по принцип е централен защитник. Немецът обаче е скъсал сухожилие и му предстои операция, която може да го извади от игра чак до края на календарната година.

„Лугано ще се опита да вземе Турицов през лятото.  Със сигурност ще има по-добра оферта от предишната. Ганчеви обаче трудно ще пуснат някой играч, ако ЦСКА стане шампион. Това ще се случи само при изключително силно предложение“, уточниха още информатори на БЛИЦ.   

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК