ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят Станислав Костов подписа договора си с Локомотив (София) и продължава кариерата си при "железничарите". БЛИЦ разбра, че контрактът е до края на настоящия сезон, а днес той ще направи първа тренировка под ръководството на Станислав Генчев.

Медията ни първа съобщи вчера, че Костов подсилва Локомотив (Сф).

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Иван Василев потвърди новината ни. "Доволен съм, че привлякохме Станислав в отбора. Надявам се да покаже големия потенциал, с който разполага. Пожелавам му успех", каза босът на "железничарите" пред БЛИЦ.

Самият футболист също изрази задоволство и ще се хвърли да помага на Локомотив, след като незнайно защо беше зачеркнат от треньора на Пирин (Благоевград) Христо Янев. При добро представяне до края на сезона на Костов ще бъде предложено удължаване на договора му със столичния клуб.  

Бившият голмайстор на Левски е вторият опитен футболист, с който Локо (Сф) се обвърза тази седмица след халфа Мартин Райнов. Преди това "железничарите" привлякоха и двама чужденци. Вратарят Бубакар Гай идва от германския Рьодингхаузен, а левият бранител Бруно Франко беше привлечен от Спартак (Плевен).

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023