Любопитен е бил разговорът между феновете на ЦСКА и двамата собственици на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, разбра БЛИЦ.  

Първо е повдигната темата за евентуално обединение. И запалянковци, и ръководители категорично отсекли, че подаване на ръка на ЦСКА 1948 е невъзможно.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Най-дискутиран е бил въпросът за новия стадион. Ганчев и Инджов заявили, че очакван оценката за съоръжението и признали, че имат приготвени 22 милиона лева за строежа, но не и повече. Те се надявали въпросната оценка да не бъде по-голяма.

Феновете от своя страна пък изявили готовност за среща с премиера Бойко Борисов по подобие на опонентите им от сектор "Б".

Любопитното е, че ЦСКА отново ще разчита на нови попълнения от чужбина. Както е известно, преди време се появи информация, че „червените“ ще залагат главно на българи. Опитите им обаче да вземат такива ударили на камък – от Славия им поискали 3 милиона за футболист, от Ботев (Пловдив) 1 милион и от Черно море 2 милиона.

При това положение в Борисовата градина решили да се върнат на старата схема – чужденци със статут на свободни футболисти. Ще бъдат вземи четирима или петима нови.

Сигурно е, че Милош Крушчич няма да води ЦСКА даже и при спечелена Купа на България. Той ще бъде заменен от Стамен Белчев – новина, която БЛИЦ първи писа.