ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лично собственикът на Левски Наско Сираков е решил да връчи фланелката с №10 на един от младите таланти. БЛИЦ научи, че свещеният номер ще бъде носен вече от Асен Митков. Той доскоро грееше на гърба на Ивелин Попов. Ветеранът обаче напусна „Герена“ и премина в Ботев Пловдив и прословутият номер стана свободен.  

Маневрата на Наско е изненадваща, защото се очакваше някой по-опитен футболист да вземе „десетката“ – номера на Пеле, Марадона, Меси и други световни величия.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Сега тежестта ще падне върху младия, но талантлив Асен Митков, който довчера играеше с №27.  Той вече е картотекиран в УЕФА за евротурнирите с новия си номер, както и в БФС.  

Именно с №10 Асен ще се появи на терена в четвъртък, когато Левски приема Айнтрахт (Франкфурт) в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа. 

Всъщност, именно "десетката" се превърна в ябълката на раздора в Ботев Пд, когато Ивелин Попов премина там.  БЛИЦ тогава писа, че фенове на "канарчетата" скочиха на ветерана, обвинявайки го, че се мисли за Меси. Те бяха категорични, че номерът е трябвало да остане на младока Красиан Колев. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!