ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! |

Дебютиралият с националната фланелка срещу Кипър Димо Кръстев премина през ядрено-магнитен резонанс тази сутрин, предават пратениците на БЛИЦ в Ларнака. Резултатите са установили, че защитникът на Фиорентина няма скъсан мускул, а менискусът му е здрав.

Леко засегната е капсулата на коляното му и той все още изпитва болки, но това няма да доведе до продължително отсъствие от терените. Пред БЛИЦ Кръстев сподели, че се чувства добре и е благодарен на лекарите, които му оказват необходимите грижи. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Селекционерът Младен Кръстаич също похвали пред БЛИЦ отличната работа на медицинския щаб. "Докторите работят перфектно, подават ми навреме необходимата информация за състоянието на футболистите. И съм много доволен от тях. Екипът ми е перфектен и всеки знае и изпълнява точно задачите си", каза пред нашата медия Младен Кръстаич. 

За награда след вчерашната победа с 2:0 националите ще бъдат заведени на вечеря в престижен ресторант в Ларнака, където готвят много вкусна мусака, телешки и пилешки специалитети. В събота сутринта нашите летят за Люксембург, където в неделя е контролата от 16 часа българско време. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК