ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА е стартирал разговори за завръщането на Любослав Пенев в Борисовата градина, разбра БЛИЦ. Те са строго секретни, като идеята е настоящият треньор на Хебър да заработи отново в родния си клуб след края на сезона.

Официално и за пред всички ЦСКА стои зад Нестор Ел Маестро. Всъщност, в действителност е така. На сърбина му е даден шанс да спечели Купата на България. Но даже и да го стори, през лятото най-вероятно ще се стигне до раздяла с него.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Всеизвестен е фактът, че Любо неведнъж е напускал със скандал ЦСКА. По този начин той си тръгна оттам и последния път.

Началниците в червено обаче, както и самият 57-годишен наставник, са готови да изгладят взаимоотношенията си в името на ЦСКА. Този път завинаги, като бъдат направени компромиси и от едната, и от другата страна.

БЛИЦ разбра и още нещо много интересно. Ако се завърне при „армейците“, Любо ще вземе със себе си новата голова машина на Първа лига Шейх Диаманка.

23-годишният сенегалски здравеняк с испански паспорт прави фурор в Хебър. Той е изиграл два мача до момента, след като беше привлечен наскоро, и вече има два гола. Любопитното е, че и първото, и второто попадение паднаха в добавеното време. Първо за успеха с 2:1 срещу Локо Пловдив за първенство насред „Лаута“ и после пак с 2:1 срещу Пирин за Купата на България. 

Диаманка, разбира се, има договор с Хебър, но вече се е превърнал в любимец на Любо. И той ще направи всичко, за да убеди ръководството на ЦСКА да доведе новата сензация в отбора.