Изпълнителният директор на "Левски" Костадин Баждеков разкри пред БЛИЦ кой е карал служебната кола на "сините", която катастрофира тази сутрин.

Оказа се, че колата е дадена за ползване на новото попълнение Рикардо Нунеш. Самият футболист обаче не е бил в автомобила, още по-малко пък да шофира. Португалецът е на лагер с тима, а мениджърите му са осигурили момче, което да го вози, докато самият той свикне с обстановката в София. Шофьорът явно е взел самосиндикално колата да се повози или да свърши някаква работа, докато Нунеш се готви за мача с Локомотив (София), който е днес от 15:30 часа.

"За да избегна всякакви спекулации, ще кажа - колата е дадена на Рикардо Нунеш. Мениджърите му са наели момче, което да го вози, докато футболистът свикне с обстановката в София. Все пак е нов, за пръв път е тук и не може да кара сам. Няма никаква драма с "Левски", това е инцидент какъвто се случва всеки ден по пътищата. Просто момчето, което е наето, е взело колата и е станала белята. Тепърва ще видим дали ще можем да приберем колата или ще трябва да викаме паяк да я вдигне. Чакаме и застрахователите. Ще видим какво ще стане, но това няма нищо общо с футболистите на "Левски". Просто колата е дадена за ползване на играч, който обаче не е бил там, а е на лагер с тима. Това е всичко", каза Баждеков пред БЛИЦ.