Треньорът на Берое Петър Хубчев си тръгна обиден и тъжен от Гоце Делчев, въпреки победата на тима му с 2:1 срещу местния Пирин в предпоследния мач за сезона в "А" група. Специалистът беше посрещнат изключително топло в южния град, където го наградиха преди започването на двубоя, но след края му той се принуди да върне плакета, който домакините му връчиха, разбра БЛИЦ.

Всичко за Хубчев започна прекрасно, след като ръководството на Пирин (ГД) го уважи, с което треньорът на съперника се изненада. Домакините връчиха възпоменателен плакет на съперниковия наставник във връзка с навършването на 20 години от незабравимото американско лято от Световното през 1994 г.

След като Берое поведе с 2:0 след двата гола на бившия играч на Пирин Виктор Шишков, животът на Хубчев се стъжни. Към героя от САЩ`94 заваляха обиди и псувни, най-вече в края на двубоя, когато домакините усилено се мъчеха да изравнят. Некоректното отношение на местната публика принуди Хубчев демонстративно да върне плакета на неврокопчани след последния съдийски сигнал.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА